ragga upp kvinnor

3 tips för att ragga upp kvinnor och lyckas med dejting

Vi alla vet att ragga upp kvinnor inte är helt enkelt, Det kan vara pinsamt och rent ut sagt svårt. Men, om du har en aning om vad du sysslar med och har en tro på det du gör och dig själv så kommer du lyckas utmärkt.

Att imponera på kvinnor är absolut inte enkelt, särskilt inte om du inte har mycket erfarenhet av kvinnor. Det finns ett flertal olika komponenter som måste vägas in när det kommer att att imponera och lyckas ragga upp en kvinna.

Om du ska lyckas med att ragga upp en kvinna så ska du alltid framstå som positiv och självsäker. Ha i åtanke att ett leende och ett allmänt glatt humör kan göra att du kommer långt, kvinnor faller ofta för humoristiska män.

Det finns en charm och en förförisk attraktion som en del män besitter, vilket gör att de kan få precis den kvinnan som de vill. Denna typ av egenskap kallas karisma och är något som inte finns automatiskt utan man måste träna upp. Men om du inte är en speciellt karismatisk person eller besitter några större egenskaper så är det något du måste träna upp. Om du lyckas med detta kommer du kunna ragga upp precis hur mycket kvinnor som helst.

ragga upp kvinnor
Får du din dejt att skratta så har du kommit en lång bit på vägen.

3 tips som får dig att lyckas

Vi har samlat tre tips som vi tror kommer att få dig att lyckas med att ragga upp kvinnor, inga svåra tricks men som garanterat kan ge dig lite inspiration på vart du kan starta. Det finns självklart tusentals olika metoder som fungerar men kanske har du slut på idéer? Självklart är detta tips som fungerar när du möter upp en kvinna som du träffat på dejtingsidor online också, ett bra första intryck IRL är aldrig fel.

Testa hundtricket för att ragga upp kvinnor

Ett exempel när det kommer till att dra till sig kvinnors uppmärksamhet är det så kallade hundtricket. Låt säga att du går ut med din hund, eller någons hund i din närhet och du söker kontakt med en kvinna. Närma dig henne, det gör ingenting om hunden skäller, be i så fall om ursäkt och försök skapa en kontakt. Låt henne klappa hunden och hoppas på att ni kan få en kontakt. Visa att hunden kan lite trick, och säg att hunden ofta skäller på kvinnor som den tycker verkar intressanta.

Kvinnor älskar män som är bra med barn

Ett annat trick är barntricket, kanske är du ensamstående pappa? Kanske har någon vän som har barn. Ta med ditt barn eller häng med din kompis till en plats där du vet att många kvinnor samlas. Kvinnor älskar barn och du kommer garanterat att få kontakt om du visar att du är bra med barn. Om du kan visa att du är en bra pappa så är du pojkvänsmaterial för vilken singelkvinna som helst.

Använd lite tricks för att imponera

Kanske kan låta lite töntigt men det är faktiskt inte en helt dålig raggningsmetod. Först av allt så måste du vara självsäker som person för att klara av att göra detta, men samla mod och gå upp till en kvinna. Fråga om du får se in i hennes framtid genom att spå hennes hand. Kanske kan du säga till henne att hennes framtid ser väldigt ljus ut om hon väljer att spendera den med dig, detta självklart med glimten i ögat.

Det absolut viktigaste när det kommer till 90% av alla kvinnor som söker en partner är att du får dom att skratta. Du behöver inte vara en komiker men huvudsaken är att du visar att du har humor och faktiskt är en okej person att spendera tid tillsammans med. Om du lyckas med det enkla konststycket att få en kvinna att skratta som kommer du ligga långt före alla andra män som visar intresse för samma kvinna.

Så vad är viktigast att tänka på?

Svaret är ganska enkelt, tro på dig själv och visa att du är en man med stort självförtroende, självdistans och en gnutta humor så kommer du komma långt. Att dejta är inte speciellt svårt om man bara tror på sig själv och inte försöker spela en person man egentligen inte är.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *